Bruce Geller

Bruce Geller - informacje

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 13.10.1930

Data śmierci: 21.05.1978

Miejsce urodzenia: New York City, New York, USA

Filmografia

Scenariusz

2022 Mission: Impossible 7

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Mission: Impossible - Rogue Nation

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2006 Mission: Impossible III

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2000 Mission: Impossible 2
(Mission: Impossible II)

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

1996 Mission: Impossible

Bruce Geller filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10