Bartłomiej Topa

Bartłomiej Topa - informacje

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 26.05.1967

Miejsce urodzenia: Nowy Targ, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Pan T. Znany aktor

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2019 Żelazny most Kacper

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2018 Dziura w głowie Aktor

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2017 Po prostu przyjaźń

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Sługi boże Komisarz Warski

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2015 Letnie przesilenie Leon

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2015 Obce niebo Marek

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Karbala Kalicki

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Król życia

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Policjant

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Wataha Adam Grzywaczewski "Grzywa"

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Polskie gówno Reżyser show Polwsadu

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kebab i horoskop "Kebab"

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Obietnica

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Mój biegun Boguś, ojciec Jasia

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Sierżant Ryszard Król

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2012 Sztos 2 Ludwik

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2011 Proste pragnienia Zbyszek

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Wyjazd integracyjny Dabal

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.9 / 10

2011 W imieniu diabła Zakrystian

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Kret Menager of 'Solidarity'

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2010 Nie ten człowiek Zwolennik stu metrów

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2010 Prosta historia o miłości

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2010 Trick Szuler

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Piksele Posterunkowy

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2009 Hel Pacjent Radek

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2009 Dom zły Mróz

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2008 Boisko bezdomnych Górnik

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2006 Wieża Toksyk

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2004 Wesele Janusz, pan młody

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

Producent

2004 Wesele

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

Dubbing

2010 Alicja w Krainie Czarów
(Alice in Wonderland)
Walet Kier - Skazeusz

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2004 Lucky Luke
(Les Dalton)
Avrell Dalton

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.2 / 10

2004 Pamiętniki księżniczki 2: Królewskie zaręczyny
(Princess Diaries 2: Royal Engagement, The)
Andrew

Bartłomiej Topa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10