Michał Milowicz

Michał Milowicz - informacje

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 16.09.1970

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Futro z misia

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2019 Serce do walki Gwiazdor

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Na układy nie ma rady

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 Kobiety bez wstydu

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.2 / 10

2015 Ostatni klaps Dyrektor telewizji

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Sztos 2 Student

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2012 Kac Wawa Karol

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

1997 Sztos

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

Reżyseria

2019 Futro z misia

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

Scenariusz

2019 Futro z misia

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

Producent

2019 Futro z misia

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

Dubbing

2009 Artur i zemsta Maltazara
(Arthur et la vengeance de Maltazard)
Max

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2006 Artur i Minimki
(Arthur et les Minimoys)
Max

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2005 Czerwony Kapturek - prawdziwa historia
(Hoodwinked)
Jaspeth

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2004 Rogate ranczo
(Home on the Range)
Slim

Michał Milowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10