Katarzyna Figura

Katarzyna Figura - informacje

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 22.03.1962

Miejsce urodzenia: Warsaw, Mazowieckie, Poland

Wzrost: 165 cm

Filmografia

Obsada

2021 Dziewczyny z Dubaju

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2021 Chrzciny Franciszka

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2019 Diablo. Wyścig o wszystko Feliksa

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Ach śpij kochanie

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Słaba płeć?

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2015 Panie Dulskie Matka Dulska

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Podejrzani zakochani "Czterdziestka"

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Yuma Halinka

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2011 Och, Karol 2 Judge

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2011 Cudowne lato Helena Wolska, matka Kitki / Wróżka Aurelia

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Wyjazd integracyjny Mrs. Jadzia

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.9 / 10

2011 Bejbi Blues

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Kochaj i tańcz Basia

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2008 To nie tak jak myślisz, kotku Maria

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Urzędniczka USC

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2003 Ubu król Ubica

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

Dubbing

2010 Alicja w Krainie Czarów
(Alice in Wonderland)
Elżbieta, Czerwona Królowa

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2004 7 krasnoludków - Historia prawdziwa
(7 Zwerge)
Zła Królowa

Katarzyna Figura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10