Greg Chun

Greg Chun - informacje

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 11.11.1971

Miejsce urodzenia: Evanston, Illinois, USA

Filmografia

Obsada

2020 Scissor Seven Da Chun

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.1 / 10

2019 Kingdom Chang

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

2018 Barbie Dreamhouse Adventures George

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2018 Hero Mask James Blood (głos)

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2017 Gang Wiewióra 2
(Nut Job 2: Nutty by Nature, The)
Mouse Henchman

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2016 Duża ryba i begonia
(Dayu haitang)

Greg Chun filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10